Kleurenbalk

Contact

Voor het melden van een klacht of vragen over discriminatie kunt u bellen van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur met 0900- 2 354 354. U kunt ons ook een mail sturen via info@art1no-gelderland.nl.

Regio Achterhoek
Wij werken op afspraak in de regio Achterhoek, deze gesprekken vinden plaats in Kulturhus De Rietborgh, Borgsche Rieten 15, Terborg. Om een afspraak te maken kunt u ons via e-mail of telefoon bereiken. 

Regio Apeldoorn en IJsselstreek
Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag kunt u tussen 9.30 en 16.00 binnenlopen bij onze locatie in Apeldoorn, Brinklaan 268, 7311 JD, Apeldoorn

Regio Veluwe
U kunt met uw discriminatiemelding terecht bij de loketten van Stimenz in Elburg, Oldebroek, Harderwijk, Putten en Nunspeet. Voor adressen van de loketten kunt u kijken op www.stimenz.nl
Zij nemen uw gegevens op en vragen naar het discriminatievoorval. Daarna maken zij hier melding van bij Art.1 NOG en pakken wij de zaak samen met u op.

Wilt u direct een melding doen van discriminatie, klik dan hier. Voor overige vragen of opmerkingen kunt u onderstaand formulier gebruiken.

Wij kunnen, in overleg, ook een andere locatie kiezen in ons werkgebied om een intake gesprek te houden.

Informatieaanvraag

(vereist)

(vereist)

(vereist)